VVE.net®™

 

Home

Diensten
VVE
Nieuwbouw
Studenten

Case studie

Over ons

Contact


Case studie de Westertoren

-Breedband internettoegang
-Spamfilter
-Anti-virus oplossing
-Firewall beveiliging
-VPN-opties
-en meer...

VVE.net®™ heeft in opdracht van de Vereniging van Eigenaren Westertoren een Internet oplossing geďmplementeerd in het nieuwbouw complex de Westertoren te 's-Hertogenbosch.

VVE.net®™ was tijdens de bouw al betrokken bij dit project, zodoende kon de benodigde bekabeling tijdens de bouw al verwerkt worden.

Vanaf een centraal netwerkknooppunt tot aan elk appartement loopt een netwerkkabel. Deze is afgewerkt tot aan een wandcontactdoos op een door de bewoner aangegeven gewenst punt. Bij een aantal bewoners is op verzoek een veilige draadloze oplossing geďmplementeerd. 

In de centrale netwerkkast is onze apparatuur geplaatst welke in verbinding staat met de geleverde Internet verbindingen, en de appartementen. Deze apparatuur verzorgt de beveiliging en verdeelt de bandbreedte over de appartementen.

VVE.net®™ heeft naast de verbindingen tevens een Intranet pagina en een centrale anti-virus oplossing geďmplementeerd. Deze Westertoren-intranet pagina is alleen vanaf een aansluiting in de Westertoren te benaderen. Dit Intranet wordt momenteel gebruikt als digitaal prikbord voor interne mededelingen, en als helpdesk pagina. 

Elke bewoner (circa 50) van de Westertoren heeft de beschikking over een razendsnelle, veilige Internet verbinding, e-mail, spamfilter, VPN en een antivirus oplossing.