VVE.net

 

Home

Diensten
VVE
Nieuwbouw
Studenten

Case studie

Over ons

Contact

Diensten en oplossingen voor Verenigingen Van Eigenaren

Er zijn tegenwoordig nog maar weinig mensen die niet de beschikking hebben over een internet verbinding. De internet aanbieders stunten met het leveren van vaak een uitgekleed product voor het budget van eenieder.  

VVE.net daarentegen is gespecialiseerd in het leveren van volwaardige breedband internet oplossingen en diensten aan Verenigingen van Eigenaren, vastgoed beheerders en verhuurders van studentencomplexen.

U vraagt, wij draaien. Het scala aan diensten is eindeloos. Om u toch alvast op weg te helpen stellen wij vaak voor om te starten met breedband internettoegang, email voor alle bewoners en een intranetsite met een electronisch prikbord. Dit laatste is uitermate handig en efficient om alle bewoners snel en gemakkelijk op de hoogte te houden.

Alle door VVE.net aangeboden diensten zijn in zowel bestaande als nieuwe appartementencomplexen te realiseren.Waarom per huishouden gemiddeld 30 tot soms wel 85 per maand betalen terwijl exact dezelfde producten via VVE.net vanaf 15 per maand, zorgenloos, per aansluiting, verzorgd kunnen worden.
 

We verzorgen een totaal oplossing, dat wil zeggen het leveren van de grootste breedband verbindingen, het implementeren en beheren van de apparatuur op klantlocatie, het verzorgen van add-on diensten als e-mail, 'hosting' van websites en het implementeren van digitale 'prikborden'. Vanzelfsprekend dragen wij zorg voor ondersteuning van eindgebruikers en contractbeheer.

De organisatie van VVE.net kenmerkt zich door professionaliteit, flexibiliteit en een uitermate klantgerichte instelling. Echt, het is zorgenloos.